Familiedag Urban Dansdagen

De Urban Dansdagen zijn leuk voor de hele familie. Maak vandaag kennis met urban dans. Doe mee met workshops, juich mee met de battles en geniet van de previews van urban- en jeugdgezelschap Don’t Hit Mama.

Er is zowel aan de kinderen als de ouders gedacht. Leer alles over hiphop tijdens een interessante videolezing. Je kunt meedoen met workshops van bekende urban dansers. Er is een heus freerun parcours, onder begeleiding van professionals, voor kinderen en avontuurlijke ouders. Ga creatief aan de gang in de graffitihoek en meer!

Hip Hop Hoera

Don’t Hit Mama / Frontaal geeft vandaag een preview van de voorstelling Hip Hop Hoera. Breakdance, popping & locking en fusion voor oudere mensen? Absoluut niet! Hip Hop Hoera neemt je mee in thema’s als wie ben ik, wie is die ander? en waarom hoort hij wel bij een groepje en ikke niet? Een voorstelling over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn. 

In Hip Hop Hoera! klinken allerlei soorten muziek afkomstig uit de hiphop scene. De samples zijn voor de ouders een feest van herkenning. En aan het einde mag je zelf de vloer op om lekker met de dansers te shaken en te grooven.

  • Zondag 15 december 2019 | 13.00 – 17.00 uur
  • Het volledige programma wordt later bekendgemaakt
  • Hip Hop Hoera is als volledige voorstelling te zien op 24 mei 2020
  • Excl. consumptie

Bestel hier je kaarten